ILA EN MARCELLE VERVOLLEDIGEN AFFICHE HERBAKKERSFESTIVAL! De afterparties zijn in handen van dj's Your Local Boysband, FXDER en Nick

Het programma van Herbakkersfestival 2024 is helemaal rond! Nieuwe namen op de affiche zijn Marcelle op vrijdag en ILA op zaterdag. We nodigen ook elke avond dj's uit om de afterparty te verzorgen.

Met gevestigde namen als Daan, Zornik, Raymond van het Groenewoud en Kids With Buns en aanstormend jong geweld als Maria Iskariot, Lightspeed, Iskander Moon, Tuff Guac en Soft Boy biedt de affiche van Herbakkersfestival dit jaar voor elk wat wils. 't Wordt een muzikale driedaagse om duimen en vingers bij af te likken!

ILA op zaterdag
ILA is de band onder leiding van de Turks-Belgische singer-songwriter Ilayda Cicek. ILA smelt naadloos Turkse invloeden samen met alternatieve rock en creëert zo een uniek en dynamisch geluid. De winnaar van De Nieuwe Lichting 2022 bracht in april debuutalbum ‘Ayna’ uit via [PIAS].

Marcelle opent het festival
Marcelle opent de dans op vrijdag. Singer-songwriter en producer Marte Truyers brengt een ode aan Marcel, haar (recent gestorven) haan en aan alle nonkels met bierbuiken. Daarbij laat ze zich inspireren door brunettes als Feist en Suzanne Vega.

Elke avond een afterparty
Elke avond kan je na het laatste concert de benen strekken op de betere dansplaat. Op vrijdag trakteert Your Local Boysband op muziek uit de jaren '80, '90 en '00. FXDER legt op zaterdag foute plaatjes op. Zondag sluit Patjelli habitué Nick het festival af. 

Daan

No Code Website Builder