Praktisch

Ontdek het programma van 2023 en kom met buren, vrienden en familie mee ‘herbakken’. Je kan Herbakkersfestival ook volgen op Facebook, Instagram en Twitter. Kom je langs? Meld je aan op het Facebookevent.

Herbakkersfestival is een organisatie van vzw Bakfiets en muziekclub N9, met steun van Stad Eeklo.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Festivalsite Blokhutten
Scoutspad 1
9900 Eeklo

Kom te voet of met de fiets. De festivalsite ligt op wandel- en fietsafstand van het centrum van Eeklo. Er is een ruime fietsenstalling aan de hoofdingang.

Je vindt station Eeklo met bijhorende bushaltes op 10 minuten wandelen van de festivalsite. Plan je reis via www.nmbs.be of www.delijn.be.

Parkeren kan gratis op de parking aan Sportpark Eeklo (Pussemierstraat 157), vlak bij de ingang van het festivalterrein.

ETEN EN DRINKEN
Herbakkersfestival is een gratis festival, en dat willen we graag zo houden. Daarom is eigen drank niet toegelaten op het festivalterrein. Koop je drankjes aan de bar!

Eten en drinken betaal je met bonnen. Één bon kost 1,5 euro. Je kan bonnen betalen met kaart of cash.

We tappen onze pintjes in herbruikbare bekers. We vragen géén waarborg voor deze bekers. Breng je lege beker terug naar de bar of naar één van de inzamelpunten.

We serveren frisse cocktails van Dorst. Je kan het hele weekend je honger stillen dankzij Friethuisje Wippelgem. Op zondag zorgen Zoetjes en zo en De Bushoeve voor het dessert.

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF
Mis geen enkel nieuwtje over je favoriete stadsfestival door je in te schrijven op de nieuwsbrief!

Mobirise Website Builder

Designed with ‌

Offline Website Creator