ZORNIK, MARIA ISKARIOT EN LIGHTSPEED OP HERBAKKERSFESTIVAL 2024

De zomer begint te naderen, hoog tijd voor een lading nieuwe namen voor Herbakkersfestival 2024. Zornik, Maria Iskariot en Lightspeed stellen deze zomer alvast hun GPS in op Eeklo.

Zornik headliner op zaterdag
Zornik wordt de headliner op zaterdag 10 augustus. De band rond frontman Koen Buyse stond dit jaar twee keer in een uitverkochte AB en mocht afgelopen weekend de verjaardag van Studio Brussel vieren in de concertzaal van De Vooruit. Feestjes bouwen is met andere woorden iets waar de Limburgse rockers sterk in zijn. Ze beloven alvast een resem hits mee te brengen naar Eeklo.

Een podium voor vers talent
Herbakkersfestival geeft graag een podium aan jong en opkomend talent. We zijn dan ook verheugd dat Maria Iskariot - kersvers winnaar van Humo’s Rock Rally, laureaat van Sound Track én dit jaar Artist in Residence bij muziekclub N9 - op zaterdag 10 augustus iedereen wakker zal komen schreeuwen met stevige punkrock. De Sint-Niklase indierockband Lightspeed, dat in 2023 met de overwinning ging lopen in Lawijtstrijd én Sound Track, opent de feestelijkheden op zondag 11 augustus.

Het programma is bijna klaar
Achter de schermen leggen we laatste hand aan het programma van Herbakkersfestival 2024. Eerder maakten we al de komst van Raymond van het Groenewoud op zondag 11 augustus bekend. Verwacht je héél spoedig aan een pak nieuwe namen, waaronder de headliner voor vrijdag 9 augustus.

foto: © Koen Keppens

Maria Iskariot

Offline Website Builder